Gratis APIH Bridgecursus maart 2014

Gratis APIH Bridgecursus maart 2014 10 dec 2013; Hoewel de nieuwste cursisten nog volop les krijgen, is de datum voor de volgende gratis bridgecursus al bekend. Vanaf 19 maart 2014 18.30 uur gaan Anne en Dirk weer los. Wil je bridge leren en denk je dat je bij APIH past kom dan langs en leer bridgen.

Om de club jong te houden biedt studentenbridgeclub APIH studenten, studentikozen en iedereen die nog steeds jong van hart en geest is een gratis cursus aan. Het doel is om mensen enthousiast te krijgen voor het bridgen en uiteraard nieuwe leden te werven. Na een paar lesavonden speel je namelijk gelijk mee op de clubavond.

Bridge leer je door vooral veel te kaarten en ervaring op te doen. Wees wel gewaarschuwd, je eerste clubavonden zul je niet winnen. In een veld met onder andere landelijk goede bridgers is het lastig om in het begin mee te komen en het is voor nieuwe cursisten een harde strijd onderin. Is dat dan leuk? Ja en nee, laatste worden is nooit leuk, maar bridge leer je vooral door veel te spelen en bij voorkeur met en tegen goede spelers die ook nog bereid zijn uit te leggen wat er goed of fout ging. En dat is wat APIH biedt. Bedenk ook, we zijn allemaal beginners geweest en zodra je niet meer om de laatste plaatsen meestrijdt, dan kun je bij elke andere bridgeclub meekomen en ben je klaar voor competities en andere externe bridgeaangelegenheden!

In 2014 zal APIH ook nazorg bieden door middel van clinics voor de gevorderde beginners. Hoe en wanneer die avonden precies ingevuld gaan worden is nog niet bekend.

 

Fotos van de 39e apih cafedrive

 
06 mei 2023: Foto's van de cafedrive zijn te zien op apihcafedrive.nl/cafedrive/2023/fotos/
We hebben er nog...
 

De 40e Apih Cafedrive is op 18 mei !!

 
06 mei 2023: De 40e Apih Cafedrive 1s op 18 mei !! Reserveer vast deze datum in uw agenda.
 

Barometer wedstrijdvorm

 
01 mar 2023: Het mooie van de APIH-cafédrive is dat iedereen dezelfde spellen speelt. Dat er diverse soorten prijzen zijn waaronder die per niveaugroep waarop de deelnemer zich ingeschreven...
 

Jeugd Bridgespelers krijgen korting voor 2024

 
14 jan 2023: Jeugdspelers krijgen een korting van €7,50 per persoon, dat betekent dus dat jeugdspelers partnership voor een 15 euro mee kan doen!. Verder garandeert inschrijven en betalen...